- Produkty
- Moringové čaje
Filter
- 4
- 4
- 4
- 4
- 4
Moringové čaje
Vyskúšali ste už naše detoxikačné čaje z Moringy olejodarnej označovanej ako zázračný strom života? Vhodné sú pre športovcov, seniorov, vegetariánov, alebo aj pri detoxikácii organizmu či chudnutí. Na našom eshope nájdete až 7 kombinácií. Od čistého bylinného čaju Moringa z mladých sušených lístkov, cez rôzne bylinné kombinácie čaju Moringa:
- Čaj NutriFood zo súšených listov Moringa oleifera
- Čajová zmes Moringa s archangelikou na odkyslenie organizmu
- Čajová zmes Moringa s feniklom na podporu metabolizmu
- Čajová zmes Moringa s lipkavcom na podporu lymfatického systému
- Čajová zmes Moringa s mätou na podporu trávenia
- Čajová zmes Moringa s ostropestrecom na podporu pečene
- Čajová zmes Moringa so žihľavou na podporu vylučovania a funkciu obličiek
Moringa olejodarná – účinky
Čaje NutriFood z Moringy pomáhajú k tomu, aby ste boli nielen štíhli a krásni, ale aj zdraví a plní energie, nakoľko jedným z pozitívnych účinkov je aj spomalenie procesu starnutia. Sú vhodné pre športovcov, seniorov, vegetariánov, vegánov a deti. Naše čaje Moringa neobsahujú žiadne chemické prísady, arómy ani cukor a sú vhodné počas redukcie hmotnosti.
Výborný bylinný čaj Moringa oleifera
Moringa olejodarná sa označuje aj ako zázračný strom života. Pôvod stromu je z oblasti Himalájí v severozápadnej Indii, kde sa pestuje už vyše 5000 rokov.
Obsahuje až:
- 90 živín
- 46 antioxidantov
- 18 aminokyselín a vysoký podiel vlákniny
Je doteraz vôbec najbohatšou rastlinou na živiny. Ponúka organizmu všetko potrebné a v dokonalej rovnováhe. Navyše získavate potrebnú dávku vitamínov a minerálov, ktoré priaznivo pôsobia na metabolizmus a pomáhajú chrániť pred ochoreniami.
Príprava čajov s moringou (dávkovanie):
Použitie: Mladé sušené lístky čaju Moringa môžu byť používané nielen do čaju, ale aj do jedla (jogurty, müsli, šaláty), pri varení a pečení (guláš, omáčky, polievky i na mäso). Sú vhodné aj pri chudnutí a detoxikácii organizmu.
Príprava: Sušené lístky čaju Moringa zalejte horúcou vodou max. 80 °C v pomere 1 – 2 čajové lyžičky na 1,5 – 2 dl vody. Nechajte vylúhovať 8 – 10 min. v prikrytej nádobe, následne preceďte. Vylúhovanú moringu nevyhadzujte, môžete ju použiť do šalátu či na iné pokrmy.
Zobrazujú sa všetky 4 výsledky