Mrkvový koláč

INGREDIENCIE

300 g mrkvy
2 vajcia
100 g medu
200 ml bieleho jogurtu
100 ml kokosového oleja
200 g ovsených vločiek
180 g hladkej špaldovej múky
1 balenie kypriaceho prášku do pečiva
1 lyžička mletej škorice
Štipka soli

  1. Rúru predhrejte na 200 °c.
  2. Plech s veľkosťou 20 x 30 cm vysteľte papierom na pečenie. Vymiešajte vajcia s medom, jogurtom a olejom.
  3. Pridajte ovsené vločky, múku zmiešanú s kypriacim práškom, škoricu a soľ. Primiešajte najemno nastrúhanú mrkvu.
  4. V prípade, ak je cesto príliš husté, pridajte ešte trochu jogurtu. Pečte 25 – 30 minút. Nechajte vychladnúť.

Dobrú chuť!

Pripojte sa k nášmu newsletteru

Nepremeškajte exkluzívny prístup k novinkám, súťažiam alebo akciám. Prihláste sa!
Produkt pridaný medzi obľúbené
Produkt je už v zozname obľúbených
Odstránené z obľúbených produktov